maandag 5 mei 2008

Makkelijk en snel naar Schiphol met BluelinQ

Makkelijk en snel naar Schiphol met BluelinQ

Met KLM vliegt u comfortabel naar uw eindbestemming. Maar hoe reist u van huis of kantoor naar Schiphol? Om u snel, eenvoudig en comfortabel op weg te helpen introduceert KLM een nieuwe service: BluelinQ. Met BluelinQ kiest u zelf uw favoriete manier om naar Schiphol te reizen, én weer terug. Kijk hieronder voor meer informatie of om direct te reserveren.

Avis logo 2 ladies in front

BluelinQ hotel service

Uitgerust en zonder stress op reis? Dat kan met de BluelinQ hotel service. De dag voor vertrek komt u met eigen vervoer naar een van de geselecteerde hotels vlakbij Schiphol. Na een zorgeloze nacht bent u direct klaar voor vertrek, en rijdt een shuttlebus u kosteloos naar Schiphol. Indien u met de auto bent gekomen kunt u deze gratis, of tegen sterk gereduceerd tarief, parkeren bij het hotel.
logo-BluelinQ_44_hotel
Kijk hier voor meer informatie en de voordelige tarieven
Avis logo 2 ladies in front

BluelinQ transfer service

Met de BluelinQ transfer service wordt u in stijl naar Schiphol gebracht door het landelijk opererende netwerk van Verstraaten Business Travel. Gediplomeerde chauffeurs vervoeren u in luxe en comfort naar Schiphol. Indien gewenst kunt u ook de terugreis vanaf Schiphol naar huis of kantoor reserveren.
logo-BluelinQ_44_transfer
Klik hier voor een prijsopgave of om direct te boeken
Avis logo 2 ladies in front

BluelinQ autoverhuur service

Gemak dient de mens. Rij daarom zelf in een huurauto van Avis direct van uw huis of kantoor naar Schiphol. Avis levert de auto van uw keuze op de dag van vertrek persoonlijk bij u af en bij aankomst op Schiphol parkeert u de auto vlakbij de vertrekhal, zonder hoge parkeertarieven! Deze service is ook beschikbaar voor uw reis terug naar huis. Vanaf € 99 retour.
logo-BluelinQ_44_autoverh_nl
Lees meer over de mogelijkheden en de verrassend voordelige tarieven

Geen opmerkingen: