vrijdag 11 april 2008

Horoscoop Voor 11 april t/m 17 april 2008

Voor 11 april t/m 17 april 2008
Berekend door Marjolijn de Jong (marjolijndj@hotmail.com)

Schorpioen 23-10 t/m 22-11
U heeft zin om samen of met de kinderen op stap te gaan. Oude vrienden opzoeken kan heel leuk zijn, vooral als u ze al een tijd niet heeft gezien. U kunt zich druk maken over iets waar u niet snel over praat. Soms kunt u dat beter wel doen zodat het oplucht.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12
Als u veranderingen in of aan uw huiselijke omstandigheden wilt, zult u moeten zorgen dat u dat kunt betalen. U zult daarom alle zeilen bij moeten zetten. Samen met uw lief kunt u bovendien meer voor elkaar krijgen. Of wacht u liever totdat u meer duidelijkheid heeft?
Steenbok 23-12 t/m 20-1
U lijkt beter dan anders te weten wat u wilt. Dan kunt u wat botsen met uw omgeving omdat die een andere mening is toegedaan. U heeft ook niet altijd zin om overal tekst en uitleg bij te geven. U trekt liever achter de schermen aan allerlei touwtjes. Op een nette manier trouwens.

Waterman 21-1 t/m 18-2
Omdat u nu erg gevoelig bent, weet u niet alleen vrij snel wat er in anderen omgaat, u kunt ze ook goed adviseren. Een lastige situatie weet u daardoor goed uit te leggen of bij financiële veranderingen de juiste persoon te pakken te krijgen. Praktisch gebruik van intuïtie dus!

Vissen 19-2 t/m 20-3
Het is verleidelijk om uw energie te stoppen in zaken die u leuk vindt en de rest te laten versloffen. U heeft veel energie en krijgt indien nodig hulp van vrienden. Door spullen te kopen, voelt u zich wat beter, maar u weet ook heel goed dat u daardoor in de problemen kunt raken. Discipline loont!

Ram 21-3 t/m 20-4
U bent heel enthousiast en krachtig, maar ook heel vriendelijk, warm en behulpzaam. Maar als iets onrechtvaardig is, kunt u fel uit de hoek komen. En als u zich gebruikt voelt, gaat u steigeren! U wilt wel graag zelf bepalen hoe u met uw energie en tijd omgaat!

Stier 21-4 t/m 21-5
U bent het liefst praktisch en doelgericht bezig. Dan weet u waar u aan toe bent en functioneert u het beste. U bent reislustiger of leergieriger dan u ooit bent geweest. U wilt graag werk doen waar u zich nuttig bij voelt. Ook zet u zich nu eerder in voor een gemeenschap of club.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6
Als uw huiselijke omstandigheden u niet bevallen, is het nu de tijd om daar iets aan te doen. En om geld te lenen bij de bank. U lijkt voordeel te hebben bij zakelijke transacties. Mensen die daar gebruik van willen maken, kunt u beter uit de weg gaan! Problemen op uw werk lijkt u op te lossen.

Kreeft 22-6 t/m 23-7
Eigenlijk bent u een geweldige actrice: maar weinig mensen weten wat er écht in u omgaat! U kunt nu heel vriendelijk zijn, terwijl u van binnen kookt. Maar u voelt goed aan dat u met agressiviteit niet bepaald uw doel bereikt. U laat u nu echter ook de kaas niet van het brood eten!

Leeuw 24-7 t/m 23-8
Doordat u uw geldzaken goed op orde brengt, krijgt u meer ruimte voor uzelf. Door veranderingen in uw werk of dagelijkse omstandigheden heeft u meer behoefte aan rust en ruimte. Een goede tijd voor een vakantie of om iets gezelligs te ondernemen met een geliefde.

Maagd 24-8 t/m 22-9
Een aantal Maagden krijgt te maken met een geboorte in de familie. Grote kans dat u op reis moet om uw nieuwe kleinkind te zien. Er zijn een aantal zaken die u nu graag wilt doen en daarom heeft u geen zin in bezigheden die dat in de weg staan. Dus neem nu uw maatregelen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10
U heeft weinig reden tot klagen. Toch voelt u zich af en toe niet helemaal prettig. Alsof u allerlei oud zeer opruimt of inspanningen van de afgelopen tijden verwerkt. Dat kan u verwarren omdat u niet snapt wat er mis is. Hard werken helpt, maar meer praten doet u ook goed!

Geen opmerkingen: