maandag 14 april 2008

Liefde..Hoe lig je in de markt??

Hoe lig je in de markt?

Dinsdag 8 april 2008 - geplaatst door Kirsten van Veen
Flaporen, een grote neus. Te mager of juist te zwaar? Als je in de liefde wordt afgewezen zoek je de oorzaak vooral in de dingen waar je zelf al onzeker over bent. Dit zijn meestal je lichamelijke 'ongemakken'. Iets waar je misschien al jaren onzeker over bent geweest. Maar wees gerust: uit onderzoek van Relatieklik.nl blijkt dat een afwijzing vaak niets met jouw lichamelijke ongemakken te maken heeft.

Mensen met weinig zelfvertrouwen zullen een afwijzing vaak verkeerd interpreteren. Krijg je een afwijzing, dan moet je dus niet gelijk denken dat het aan je iets te grote oren ligt. Het gevolg hiervan is dat je nog meer in je schulp kruipt en al helemaal niet meer open staat voor nieuwe dates. Daarom is het belangrijk te weten waar je echt in de markt ligt en hoe jouw markt eruit ziet. Maar hoe kom je hier achter?

Je kunt pas echt goed in de markt liggen als je zeker van jezelf bent. Dat je weet wat je sterke punten zijn en deze ook op het juiste moment en op de juiste manier kunt gebruiken. Zegt iedereen dat je mooi ogen hebt, geloof er dan ook in en benadruk deze. Gebruik bijvoorbeeld mooi oogmake-up om ze extra op te laten vallen. Is iedereen jaloers op jouw figuur? Laat die mooie, slanke benen dan ook extra uitkomen door de juiste kleding te dragen. Je zult merken dat jij je hierdoor een stuk zelfverzekerder voelt.

Klik hier!

Maar hoe kom je er nou achter hoe je in de markt ligt? Ga naar plekken waar veel leeftijdsgenoten komen. Sta open voor een gesprek of knoop zelf een gesprek aan. Kijk hoe mensen op jou reageren en of ze het leuk vinden om met je verder te praten. Reageren ze toch nog afwijzend? Klap niet dicht. Misschien vallen ze op andere types of zijn ze helaas al bezet!

Uit het onderzoek blijkt ook nog dat de meeste datingsites iets meer mannen dan vrouwen hebben. Dus dat vergroot je kansen op de markt.
Ben je hoogopgeleid dan heb je het moeilijker om een man te vinden. Meestal willen deze vrouwen ook een man die hoog is opgeleid. Maar juist deze groep mannen zijn erg gewild en vrijgezellenland! Zoals je ziet, ligt het dus vaak niet aan jou als je wordt afgewezen. Maar aan duizend en één andere factoren, waar je vaak niets aan kunt doen!

Meer informatie?
- www.relatieklik.nl
- Bestel het boek 'Hoe vind ik de man die bij mij past' >>
- Krijg meer zelfvertrouwen op de website www.zelfvertrouwen.nl

Geen opmerkingen: